Painting with my Camera

Painting with my Camera

with No Comments

Feb. 4 2016

Galleri Ingrid Bugge, Halls Allé 4, 1802 Frederiksberg C

Tilmeldingsfrist er senest den 27. Januar på info@ingridbugge.com
Skriv oplysninger på en kontaktperson ved tilmelding: tlf.nr. & mail

Med foredraget ’Jeg Maler med Mit Kamera’ tager jeg jer med på en tur gennem en række af mine kunstprojekter og fortælle om hvorfor og hvordan de blev til. I får nogle af min ynglings anekdoter og hører om oplevelser, jeg i mit arbejde som kunstner, har fra hele verden og med en bred vifte af kreative mennesker.

Som kunstner har jeg fokus på bevægelser og det sanselige i menneskekroppen. Mine arbejdsmetoder er inspireret af både fotografi og klassisk malerkunst, hvor samspillet mellem baggrund, mellemgrund, hovedmotiv og det fortættede udtryk spiller en væsentlig rolle i maleriets udtryk. Sammen med lys og mørke bruger jeg disse greb, som et redskab til at fremhæve former, fortællinger og stemninger i mine fotocollager. Jeg vil komme ind på følgende kunstprojekter:

  • Ballettens Indre Rum bestående af 63 værker formidlet i en udstilling, kunstbog, film og multi-touch iBook.

          Læs mere om Ballettens Indre Rum.

  • ’Mellem Linjerne’, hvor jeg har fortolket 7 af Søren Kierkegaards tekster om eksistentielle begreber som angst, fortvivlelse og glæde.

           Læs mere om Mellem Linjerne.

  • ’Når Matematikken Taler’, et projekt hvor jeg visualiserer matematik som ellers kun er på formler.

          Læs mere om Når Matematikken Taler.

  • I Den store katedral Grundvigs Kirke i København, skabte jeg en udsmykning som fortolker temaet Overgivelse.

          Læs mere om Overgivelse.