Words of Mathematics

Words of Mathematics

with No Comments

Mar. 1 2016

Galleri Ingrid Bugge, Halls Allé 4, 1802 Frederiksberg C

Tilmeldingsfrist er senest den 26. februar på info@ingridbugge.com
Skriv oplysninger på en kontaktperson ved tilmelding: tlf.nr. & mail

I foredraget vil jeg fortælle om det videnskabelige, tværfaglige udsmykningsprojekt Når Matematikken Taler,  som er udviklet i samarbejde med Københavns Universitet med professor i matematik Nathalie Wahl, Institut for Matematik på Københavns Universitet, samt professor i matematik John Donaldson.

Få indblik den kunstneriske proces og det tværfaglige samarbejde med fagfolk fra universitetsverden, samt hvordan kunsten kan bruges i forskningsformidlingen.  Som kunstprojekt ligger Når Matematikken Taler i spændingsfeltet mellem videnskabelig metode og kunstnerisk praksis, og udfordrer den traditionelle matematiske formidling ved at skabe en visuel og sanselig oplevelse af matematiske formler og begreber.

Læs mere om udsmykningsprojektet Når Matematikken Taler.